Τα Κίτρινα Ποδήλατα ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και υπόσχονται να εντυπωσιάσουν για ακόμη μια φορά με τη ζωντανή παρουσίαση της μουσικής Τριλογίας τους.

Παράλληλα με την ψηφιακή κυκλοφορία του νέου album – έκπληξη Vol. 3: «Κίτρινα Ποδήλατα – The electro project», το δυναμικό rock συγκρότημα, γνωστό για τις άρτιες καινοτόμες live παραγωγές του, ετοίμασε για τους αγαπημένους φίλους του, μια νέα εντυπωσιακή σύγχρονη οπτικοακουστική παράσταση με τίτλο: «Κίτρινα Ποδήλατα – Trilogy live».

Ήχος, φως, εικόνα, καθώς και real time σκηνοθεσίες από 8HD κάμερες, θα συγχρονιστούν απόλυτα με τις ερμηνείες της εκρηκτικής μπάντας μέσω μιας wide led-wall οθόνης (6x2m), απογειώνοντας συγκινησιακά τα μηνύματα των νέων αλλά και παλαιότερων τραγουδιών του αγαπημένου συγκροτήματος.

Σε πολλά σημεία της τρίωρης παράστασης, ανάμεσα στις αρμονικές μεταβάσεις στα επί μέρους τμήματα της Τριλογίας (Acoustic, Orchestra, Electro), οι δυο δημιουργοί Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν «συμπράξεις» και «ντουέτα» έκπληξη με σπουδαίους φίλους καλλιτέχνες (ερμηνευτές, ηθοποιούς, δεξιοτέχνες μουσικούς και ορχήστρες) και να ενώσουν διαφορετικές μορφές κι εκφράσεις τεχνών (video animation, χορογραφίες, θεατρικά μονόπρακτα – απαγγελία ποίησης κ.ά.).

Ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της εγχώριας και ξένης σκηνής, θα πλαισιώσουν ένα play list που ευελπιστεί να ενώσει κόσμους διαφορετικούς σε κοινά συναισθήματα.
kitrina podilata trilogy

Info:

 

Σάββατα 11 & 18 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30
Εισιτήρια: 13€ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975
πηγή: ogdoo.gr