Ο καθένας τους συγκεντρώνει υπερφυσικές δυνάμεις. Σκεφτείτε τώρα που δημιουργούν μια λεγεώνα υπερηρώων τι πρόκειται να συμβεί! Η ισχύς εν τη ενώσει σαφώς με τον Μπάτμαν και την Γουόντερ Γούμαν να δημιουργούν ομάδα με την αφρόκρεμα των υπερηρώων με σκοπό να σώσουν την ανθρωπότητα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρις Τέριο (“Επιχείρηση: Argo”), γράφει το σενάριο της ταινίας “Justice League”, μαζί με το φίλο του, Τζος Ουίντον, ενώ ο Ζακ Σνάιντερ σκηνοθετεί.

Με την πίστη του στην ανθρωπότητα να έχει ανανεωθεί και εμπνευσμένος από την θυσία του Σούπεραν, ο Μπρους Γουέιν με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου της Νταϊάνα Πρινς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Μπάτμαν και η Γουόντερ Γούμαν πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να φτιάξουν μια ομάδα που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Άκουαμαν και Σάιμποργκ, ίσως να είναι ήδη αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

Το “Justice League”, μπορεί να μην είναι επικό, είναι όμως γεμάτο δράση και θα το ευχαριστηθείτε, αν σας αρέσουν οι περιπέτειες. Υπάρχουν εντυπωσιακές στιγμές, η ταινία περνάει μηνύματα, αλλά συνολικά υπάρχουν προβλήματα που θα τα διακρίνουν ακόμα και οι πιο φανατικοί του είδους. Ένα φιλμ για να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ στο σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ
Πρωταγωνιστούν: Τζάρεντ Λέτο, Γκαλ Γκαντότ, Μπεν Άφλεκ, Άμπερ Χερντ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα, Τζέσε Άιζεμπεργκ, Έζρα Μίλερ, Νταϊάν Λέιν, Τζέρεμι Άιρονς, Τζ. Κ. Σίμονς, Γουίλεμ Νταφόε
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Επιστημονικής Φαντασίας

 

πηγή: ogdoo.gr