«Τα νυχτολούλουδα ξυπνούν σαν πέσει το σκοτάδι
και η καρδιά μου μοναχά με το δικό σου χάδι»

Με το στίχο αυτό από το νέο της single η Ευτυχία Μητρίτσα υποδέχεται την Άνοιξη στήνοντας μια νέα μουσική παράσταση με τίτλο «Νυχτολούλουδα», για μια μοναδική βραδιά την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club.

Συνεπής στα ραντεβού της με το κοινό τα τελευταία χρόνια, η Ευτυχία, μετά από αρκετούς σταθμούς το χειμώνα που πέρασε, επιστρέφει και πάλι στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας όλες τις εμπειρίες της δυναμωμένης της σχέσης με τον κόσμο και της εγκάρδιας υποδοχής των παλιών και νέων τραγουδιών της.

Με ενισχυμένη δυναμική και νέες ενορχηστρώσεις, από την πενταμελή μπάντα της, η Ευτυχία διαλέγει να ερμηνεύσει τραγούδια που ακούγονται «αλλιώς» όταν πέφτει η νύχτα. Τραγούδια γνωστά, αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα, που έχουν συντροφεύσει τις νυχτερινές διαδρομές της καρδιάς μας και γεμίζουν όλες τις αισθήσεις μας, με ρυθμό, χρώματα και μνήμες, όλες εκείνες τις ώρες που οι παρέες μαζευόμαστε. Τα τραγούδια λοιπόν αυτά γίνονται για μια βραδιά τα λουλούδια της νύχτας, έτοιμα να ανθίσουν από στόμα σε στόμα.

Έκδηλη πάντα στις εμφανίσεις της είναι η αγάπη της για τους τραγουδοποιούς, συνθέτες και στιχουργούς που έχουν διαμορφώσει τα ακούσματά της. Έτσι κι αυτή τη φορά τα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, πλέκονται με ήχους από την παράδοση, το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, με πρωταγωνιστές την ιδιαίτερη φωνή της, τις ερμηνείες της, που καταφέρνουν να συνεπαίρνουν και να συγκινούν το κοινό, καθώς και την εμπλουτισμένη ομάδα των συνεργατών της επί σκηνής.

Μετά το τελευταίο της single, «Τα Αφρικάνικα», που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, τα «Νυχτολούλουδα» (του Νίκου Καλλίνη και της Δήμητρας Νεοφύτου), που αυτό τον καιρό ηχογραφεί στο στούντιο, δίνουν ένα ακόμα στίγμα της επόμενης δισκογραφικής της δουλειάς.

Παίζουν:

Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα)
Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο)
Στέλιος Φραγκούς (πιάνο)
Αλέξανδρος Σωτήρχος (λαούτο, κιθάρα)
Γιώργος Δούσος (πνευστά)

Επιμέλεια Ήχου: Παναγιώτης Πετρονικολός, Σωτήρης Παπάκος
Επιμέλεια φωτισμού: Γιάννης Μπράτσης
Φωτογράφος: Γιώργος Αδάμος
Σχεδιασμός αφίσας: Ευγενία Τάγκα
Suit – styling: Megla-m
Οργάνωση παραγωγής: Άγγελος Γρίσπος (Artonica)
Eytyxia Afisa A3 280319

Info:

Πέμπτη 28 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975
πηγή: ogdoo.gr