Ο Μιχάλης Τζουγανάκης για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του Κρεμλίνου στον Πειραιά, τις Παρασκευές 17, 24 & 31 Μαρτίου 2017 και την Κυριακή 9 Απριλίου. Μαζί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, «Το χρώμα π’ αγαπάς».

Εύστοχο το δελτίο τύπου:

Ένας ξεχωριστός και «ανατρεπτικός» καλλιτέχνης από την Κρήτη, που κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με σύγχρονους ήχους. Η πηγαία δύναμη και δεξιοτεχνία του μαζί με την ιδιότυπη φωνή και ερμηνεία του, που γίνεται ένα με το Λαούτο, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας – πάντα με σεβασμό – το παλιό με το νέο.

Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το «απρόβλεπτο», καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο, αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής Έντεχνης σκηνής.

Info:

17, 24, 31 Μαρτίου και 9 Απριλίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00! Ώρα έναρξης 23:00

Γενική είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Φοιτητικό εισιτήριο – Ανέργων: 10 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr

Πηγή: Όγδοο