Αν και το τελευταίο διάστημα ο Σωκράτης Μάλαμας μας απασχολεί με τον κύκλο Τα Σκέτα, στον οποίον διασκευάζει παλιά λαϊκά τραγούδια, κάνει επί του παρόντος -ως τον φθινόπωρο- ένα διάλειμμα. Το οποίο εκμεταλλεύεται όχι μόνο για τις καθιερωμένες συναυλίες του καλοκαιριού, αλλά και για να λανσάρει την Πρώτη Παράλληλο.

Ο νέος αυτός κύκλος (καινούριων) τραγουδιών εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τα “Θαύματα” και συνεχίζει τώρα με το “Θέλω Να Γράψω Σ’ Αγαπώ”, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι’ αυτό ο  Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου.

 Το “Θέλω Να Γράψω Σ’ Αγαπώ” είναι σε στίχους Γιώργου Αθανασόπουλου -επί χρόνια συνεργάτη του Μάλαμα, είναι ο άνθρωπος που έχει γράψει το “Τσιγάρο Ατέλειωτο”- ενώ τη μουσική υπογράφουν συνεργατικά δύο Πελοποννήσιοι γιατροί: ο ψυχίατρος Γιώργος Καραμούντζος από την Τρίπολη και ο παιδίατρος Γιώργος Μποζιονέλος από το Άργος.

Για την ώρα, το “Θέλω Να Γράψω Σ’ Αγαπώ” είναι διαθέσιμο στο κοινό ως ψηφιακό single παραγωγής Αρτύς & Novel Vox. Περαιτέρω πληροφορίες για την Πρώτη Παράλληλο θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

 

 Πηγή: www.avopolis.gr