Το είδωλο των Beatles πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα εικονογραφημένο βιβλίο τον Σεπτέμβριο του 2019, «εμπνευσμένο από την εμπειρία του ως παππού». Τίτλος του «Hey Grandude!». Την εικονογράφηση του βιβλίου έκανε η Καναδή Kathryn Durst.

Στο βίντεο των εκδόσεων Puffin, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, o Paul McCartney μιλά για το βιβλίο:

«Έχω γράψει ένα νέο βιβλίο για παιδιά. Ονομάζεται Hey Grandude! Γιατί; Λοιπόν… Έχω οκτώ εγγόνια, όλα τους όμορφα και μια μέρα ένα από αυτά μου φώναξε «Hey Grandude!». Είπα «Τι;». Μετά σκέφτηκα ότι μου αρέσει, κι έτσι από τότε όλα με φώναζαν Grandude. Στη συνέχεια σκέφτηκα πως είναι πολύ ωραία ιδέα για ένα βιβλίο κι άρχισα να γράφω κάποιες ιστορίες. Ύστερα μίλησα με εκδότες και τους άρεσε αυτό που έκανα.

Υπάρχει ένας βασικός χαρακτήρας που ονομάζεται Grandude, ο οποίος εκπροσωπεί όλους τους παππούδες. Έχει τέσσερα εγγόνια και τα αποκαλεί «Chillers». Τον αγαπούν, πηγαίνουν μαζί του για διάφορες δραστηριότητες και είναι μαγικός, κάτι που θα δεις στο βιβλίο.

Ήθελα να το γράψω για όλους τους παππούδες, αλλά και τα παιδιά – σας δίνει κάτι για να διαβάσετε στα εγγόνια σας πριν την ώρα του ύπνου».

πηγή: ogdoo.gr