Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Θησείο, ένα πολυθέαμα – έκπληξη θα οδηγήσει στο νέο έτος αποχαιρετώντας με λαμπερό τρόπο το παλιό.

Πρόκειται για μία παράσταση που φέρει την υπογραφή των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί για μία και μόνο φορά με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης.

Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, θα δούμε και θα ακούσουμε την Ευανθία Ρεμπούτσικα, σε μία από τις σπάνιες πλέον εμφανίσεις της στη χώρα μας, και αφού αποχαιρετήσουμε με τις υπέροχες μελωδίες και εικόνες που θα μας χαρίσει τη χρονιά που διανύουμε, θα υποδεχτούμε τη νέα με τα πιο φρέσκα πρόσωπα: τη Μαρίζα Ρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη.

Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει όχι πάνω στη σκηνή αλλά πάνω από τα δικά μας πρόσωπα που θα γεμίσουν φως, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθόνων.

Για τη μεγάλη αυτή γιορτή θα μας έχουν προθερμάνει από νωρίς το βράδυ οι Batuca, οι Batala και οι Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς και οι Circus Dayz. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων θα προετοιμάσει για την υποδοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στη σκηνή.

Συντελεστές:

Σχεδιασμός Φωτισμών Lighting Art: Γιώργος Τέλλος
Εικόνα – Video: Στάθης Αθανασίου
Μουσική επιμέλεια Video: Ανδρέας Συμβουλόπουλος
Ηθοποιοί: Αρετή Τίλη, Αναστασία Στυλιανίδη, Γιώργος Στάμος

 

πηγή: ogdoo.gr