Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έγραψε την «Ουρανία» ο Γιώργος Σουλεϊμάν τη σκηνοθέτησε και η Δανάη Μπάρκα θα την υποδυθεί.

Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις.Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ν’ ανήκεις στους 240 φίλους της στο facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…
Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τρυφερότητα και χιούμορ καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας εγκλωβισμένης σε ένα παιδικό δωμάτιο και ο Γιώργος Σουλειμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας. Η ανερχόμενη Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα.

Το τραγούδι «Στην επόμενη ζωή» έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: ΓιώργοςΣουλεϊμάν
Ερμηνεία: Δανάη Μπάρκα
Στο ρόλο της Μητέρας ακούγεται η Μαρία Καβογιάννη.

Info:
Θέατρο 104 – Ευμολπιδών 41 Αθήνα τηλ. 210-3455020
Τιμές εισιτηρίων: 12 κανονικό / 10 φοιτητικό – ανέργων
Για 10 παραστάσεις
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 16, 17, 23, 24, 30/4 – 15, 21, 22, 28, 29/5 στις 21.15

 

πηγή: tospirto.net