Τα έκανε και ο Barack Obama αυτά, όταν ήταν Πρόεδρος των Η.Π.Α., σε μια κίνηση που πάντα έβρισκε ενδιαφέρον από τη μουσικόφιλη κοινή γνώμη. Oπότε είναι πιθανό ότι και ο Justin Trudeau ακολουθεί στα βήματά του -χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι δεν είναι πράγματι μουσικόφιλος.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά είναι δημοφιλέστατος και έξω από τα σύνορα της χώρας του, καθώς για πολλούς αποτελεί ένα παγκόσμιο παράδειγμα για το «καλό πρόσωπο της Δύσης», στην εποχή του Donald Trump, της Theresa May και των αμήχανων Σοσιαλδημοκρατών ηγετών, που χάνουν διαρκώς το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Τι ακούει λοιπόν ο Justin Trudeau;

Σύμφωνα λοιπόν με την playlist που δημοσίευσε μέσω Spotify, το φετινό καλοκαίρι ακούει μεταξύ άλλων Drake (το “Signs”), το “Everybody Hurts” των R.E.M., Fiona Apple (το “Paper Bag”), K.D. Lang (το “After The Gold Rush”), αλλά και Peter Gabriel (“The Book Of Love”), Dire Straits (“Romeo And Juliet”) και το “29 Palms” του Robert Plant.

Ορισμένοι βέβαια έσπευσαν να τον κατακρίνουν για τη λίστα, επισημαίνοντας τη μεγάλη παρουσία σε αυτήν καναδικών ονομάτων. Σύμφωνα λοιπόν με εκείνους, η λίστα είναι προσεκτικά φτιαγμένη ώστε να δίνει την εντύπωση ότι ο Trudeau στηρίζει ένθερμα την καναδική μουσική βιομηχανία. Από την άλλη, μια ματιά στα 39 τραγούδια καθιστά μια τέτοια κρίση μάλλον υπερβολική -μπορείτε νομίζουμε να το διαπιστώσετε και από τα πρόχειρα παραδείγματα πιο πάνω.

Κερασάκι στην τούρτα; Έχει πιάσει και τον Justin Trudeau ο «πυρετός» του “Despacito”, προτιμάει μάλιστα την εκδοχή με τον Justin Bieber!

 

πηγή: avopolis.gr