Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές κάθε Κυριακή και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 18/12, πάμε στη Στυμφαλία, σε έναν από τους μεγαλύτερους υδροβιότοπους της Ελλάδας καθώς και παράδεισο μεταναστευτικών πουλιών. Επίσης, θα επισκεφτούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, όπου θα συναντήσουμε εκθέματα με έντονο το χαρακτηριστικό αλληλεξάρτησης ανθρώπου και φύσης.

Στην τεχνητή Λίμνη Δόξα, θα θαυμάσουμε ένα υπέροχο θέαμα, θα απολαύσουμε έναν υπέροχο περίπατο στο κέντρο της λίμνης και όσοι επιθυμούν  μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δραστηριότητες που προσφέρει το Explore Ziria (υδροποδήλατα, buggy tours & jeeping).

Τον καφέ μας και το φαγητό μας θα απολαύσουμε στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, ένα χωριό με υπέροχη θέα μέσα στα πλατάνια και τα έλατα. Θα απολαύσουμε το φαγητό μας σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες με γεύσεις από αγνά προϊόντα!

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια γι αυτή την εκδρομή μέσα απο τον Μέντα 88

Συμπληρώστε mail & ονοματεπώνυμο με τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15/12

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail

Συντονιστείτε και κερδίστε!