Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί!

Είναι στιγμές που η καθημερινότητα σε ξεπερνάει. Που αναζητάς μια πιο παραγωγική εκδοχή του εαυτού σου. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική.

Η νέα σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA στοχεύει στην
καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού. Πρόκειται για μοναδικές συνθέσεις ενισχυμένες με φυσικά βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν, τις καθημερινές σου ανάγκες υγείας, όπως ενέργεια & εγρήγορση, καλύτερη πνευματική απόδοση, μεγαλύτερη συγκέντρωση, καλύτερη διάθεση και ποιοτικότερο ύπνο.

Εσύ ποιο Neubria θα επιλέξεις για να ξεκλειδώσεις τον εγκέφαλό σου;

Energy για ενέργεια, Sleep για ποιοτικό ύπνο, Mood για καλύτερη διάθεση, Focus για συγκέντρωση ή Memory;

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αγωγή 3 μηνών με το κατάλληλο για εσένα Neubria (δες παρακάτω τα προϊόντα και τις ανάγκες που καλύπτουν αναλυτικά).

Η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή 13/05 και οι νικητές θα ενημερωθούν με mail.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ NEUBRIA

Τα Neubria είναι φόρμουλες βιταμινών, ενισχυμένες με φυσικά βότανα, οι οποίες δρουν ολιστικά, για υγιές μυαλό και σώμα. Είναι δίπλα σου, σε κάθε σου ανάγκη, προσφέροντας περισσότερη ενέργεια, καλύτερη μνήμη, πιο θετική διάθεση, καλύτερη συγκέντρωση ή ποιοτικότερο ύπνο.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ – Συνέργεια βιταμινών & βοτάνων

Για τη δημιουργία των Neubria,έχουν επιλεγεί τα πιο αποτελεσματικά βότανα από όλον τον κόσμο και παρασκευάστηκαν δραστικά βοτανικά μείγματα, τα οποία συνδυάστηκαν με φυσικά μικροθρεπτικά συστατικά, με επιστημονικώς αποδεδειγμένη δράση. Ο συνδυασμός αυτός δρα συνεργιστικά, υποστηρίζοντας πολύπλευρα το μυαλό και το σώμα.

ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΚΑ;

Ένα συμπλήρωμα διατροφής ονομάζεται νοοτροπικό, όταν περιέχει συστατικά που διεγείρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, βοηθώντας τον να αποδίδει καλύτερα. Νοοτροπικά συστατικά, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, είναι η καφεΐνη, το τζίνσενγκ, το τζίνγκο μπιλόμπα, το μπακόπα, το φασκόμηλο, η θεανίνη, η χολίνη, οι βιταμίνες Β6, Β12, το φολικό οξύ κ.α.

Κατάλληλα για vegans.

NEUBRIA ENERGY

Εργάζεσαι πολύ, προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε πολλές δραστηριότητες, είναι φυσικό να νιώθεις κούραση, ακόμα και εξάντληση. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA ENERGY είναι ένα προηγμένο ενεργειακό συμπλήρωμα ενισχυμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Είναι συνέργεια βιταμινών & δραστικού μείγματος βοτάνων, σχεδιασμένη ειδικά για να μειώσουν την κούραση και να αυξήσουν την πνευματική και σωματική τους απόδοση, μέσω της συνεχούς απελευθέρωσης ενέργειας. H φυσική ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με 4 είδη τζίνσενγκ, L-θεανίνη και γκουαράνα.

NEUBRIA SLEEP

Ένας καλός ύπνος! Αυτό νιώθεις ότι σου λείπει περισσότερο. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA SLEEP είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής που βασίζει τη δράση του σε προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Συνέργεια βιταμινών & δραστικού μείγματος βοτάνων, ειδικά σχεδιασμένη, για καλύτερη ροή στον ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. H φυσική ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με μαγνήσιο, βιταμίνη D και τρυπτοφάνη.

NEUBRIA FOCUS

Δουλεύεις και διαβάζεις πολύ, είσαι συνέχεια στον υπολογιστή, αλλά δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA FOCUS  είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, ενισχυμένο με εξειδικευμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Ειδικά σχεδιασμένη συνέργεια βιταμινών & δραστικού μείγματος βοτάνων, για τη βελτίωση της συγκέντρωσης,  συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και την συγκράτηση πληροφοριών. H φυσική  ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με ροντιόλα και ασβαγκάντα.

NEUBRIA MOOD

Υπάρχουν μέρες που πέφτεις ψυχολογικά. Χάνεις την καλή σου διάθεση και όλα σου φαίνονται βουνό. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA MOOD είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα για καλύτερη διάθεση και συναισθηματική ισορροπία, και φόρμουλες βιταμινών, που σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά. H φυσική ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με συνέργεια βιταμινών & δραστικού μείγματος βοτάνων, όπως ροντιόλα, σαφράν και L-θεανίνη.

NEUBRIA MEMORY

Έχεις πολλά στο μυαλό σου και συνήθως δυσκολεύεσαι να θυμηθείς πρόσωπα, πληροφορίες και γεγονότα. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA MEMORY είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, ενισχυμένο με εξειδικευμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών που σε βοηθάει να θυμάσαι περισσότερα, για μεγαλύτερο χρόνο. H φυσική ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με συνέργεια βιταμινών & βοτάνων όπως μπαγκόπα, τζίνγκο μπιλόμπα και ασβαγκάντα.