Οι γιορτές πέρασαν, αλλά τα ταξίδια δεν σταματούν! Τι πιο όμορφο από μια τριήμερη εξόρμηση σε έναν από τους ωραιότερους χειμερινούς προορισμούς, την ορεινή Αρκαδία; Γραφικά χωριά, μοναδικά φυσικά τοπία και πολλές δραστηριότητες.

O Μenta 88 και η Alfa Group σας προσφέρουν ένα τριήμερο ταξίδι στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Maniatis Mountain Resort, στα πανέμορφα Λαγκάδια Αρκαδίας, με πλήρη διατροφή στο Maniatis restaurant της οικογένειας Μανιάτη.

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr (συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω) και μπες στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Ζήστε μια ιδανική εμπειρία οικογενειακής διαμονής, σε μια τοποθεσία όπου η κομψή πολυτέλεια και το τοπικό χρώμα συναντιούνται και δημιουργούν για σας έναν ρομαντικό παράδεισο στα αρκαδικά βουνά. Δείτε περισσότερα εδώ.

Το τριήμερο προσφέρει η Alfa Wood  Group, η μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου στην Ελλάδα.

Alfa Wood σημαίνει ποιοτικά, οικολογικά και πιστοποιημένα προϊόντα ξύλου από το δάπεδο μέχρι την οροφή…

Τα προϊόντα ξύλου της Alfa Wood δίνουν τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, αλλά και όλους εμάς, να κάνουμε μοναδικούς συνδυασμούς σε όλες τις κατασκευές μας με “βάση” το ξύλο… όπως πάγκους και πορτάκια κουζίνας, ξύλινα ή laminate δάπεδα και ό, τι άλλο έχει ως πρώτη ύλη το ξύλο.

Αυτό ακριβώς είναι η Alfa wood: Η πρώτη ύλη για μοναδικές κατασκευές!

Πληροφορίες στο alfawood.gr