Είναι γνωστό οτι ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης έχει αρκετές φορές στηρίξει και αναδείξει το έργο της «Κιβωτού του Kόσμου», είτε μόνος του, είτε ενώνοντας τις δυνάμεις του με φίλους και καλλιτέχνες.

Αυτή τη φορά ο Πάνος Μουζουράκης, μέσα απο ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, μας κάνει μια σύντομη ξενάγηση, σε μια από τις 10 δομές και τα σπίτια φιλοξενίας, ώστε να πάρουμε μια γεύση από το μεγαλόπνοο έργο που υλοποιεί η Κιβωτός του Κόσμου, ειδικά αυτήν την περίοδο όπου φιλοξενούνται παιδιά και οικογένειες απο την Ουκρανία.

Συνοδός σε αυτή την ξενάγηση, ο Πασχάλης Σκορδάς, ένα απ’ τα πρώτα παιδιά που μεγάλωσε και πήρε βοήθεια από την Κιβωτό του Κόσμου από την ηλικία των 10 ετών, και πλέον ο ίδιος είναι αυτός που βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκες.

Και επειδή η αγκαλιά της «Κιβωτού» είναι ανοιχτή για όλους όσους την έχουν ανάγκη, αυτή την περίοδο χρειάζεται επιπλέον βοήθεια για να μπορέσει να στηρίξει παιδιά και οικογένειες από την Ουκρανία. Γι’ αυτό, η έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη μας, είναι πολύτιμες!

Δείτε τους τρόποι στήριξης:

1) Κλήση ή SMS στο 19828

2) Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα βρείτε στο site: https://www.kivotostoukosmou.org/el/ipostirikse-mas

3) Συγκέντρωση δωροεπιταγών από σουπερμάρκετ

4) Εθελοντισμός: Μπείτε στο site https://www.kivotostoukosmou.org/…/ethelontismos-stin... ή καλέστε την Κιβωτό στο +30 210 5141953 για να μάθετε πως μπορείτε να συνεισφέρετε.

*Video editing: Ιωάννα Λαγωνίκα