Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, με συνολικά 10 σταθμούς,  δημιούργησε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια, ανοίγοντας μία νέα σελίδα για την ηλεκτροκίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον νέα υπηρεσία παρέχεται δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, σε όλους όσοι σταθμεύουν στο πάρκινγκ του Μεγάρου, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα την ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εναλλασσόμενου ρεύματος (AC), ονομαστικής ισχύος 22 kW ο καθένας, έχουν τοποθετηθεί στο δεύτερο επίπεδο (P2) του υπόγειου χώρου στάθμευσης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. «Πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει τις υφιστάμενες υποδομές του εμβληματικού κτιρίου της πρωτεύουσας, στηρίζοντας την βιώσιμη κινητικότητα των επισκεπτών και των εργαζομένων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών» αναφέρει η ανακοίνωση του Μεγάρου.

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την εγκατάσταση και τη σύνδεση των σταθμών με την υφιστάμενη υποδομή του Μεγάρου και την εφαρμογή ElpeFuture ChargenGo για την εύκολη εξυπηρέτηση των χρηστών και, φυσικά, πληροί όλες τις προβλεπόμενες διεθνείς και ελληνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις ασφαλείας. Με την ένταξή τους στο δίκτυο σταθμών φόρτισης ElpeFuture ChargenGo, οι διαθέσιμες θέσεις στο Μέγαρο θα εμφανίζονται online στην εφαρμογή κινητού. Οι τιμές ορίζονται σύμφωνα με το τιμολόγιο της ElpeFuture ChargenGo, με τη χρέωση να ξεκινά από 01/11/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο ElpeFuture ChargenGo, μπορείτε να επισκεφτείτε το https://elpefuture.gr/ ή να κατεβάσετε το app από το App Store ή το Google Play. Πληροφορίες για τις τιμές στάθμευσης στο πάρκινγκ του Μεγάρου εδώ: https://www.megaron.gr/parking-megarou/