Μια νέα μουσική γιορτή, το Samano Festival πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στη Λίμνη Μουσώνστην Άσκρη Βοιωτίας, σε ένα υπέροχο τοπίο.

Μόλις μισή ώρα από τη Θήβα και τη Λιβαδειά και μία ώρα από την Αθήνα, ο “θείος” Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στήνει για πρώτη φορά ένα μουσικό φεστιβάλ όπως το ονειρεύτηκε. Ένα διήμερο γιορτής, με τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες, σε έναν ανοιχτό χώρο, κάτω από τον ουρανό, χωρίς φόβο και με διάθεση να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, να νιώσουμε ξανά ζωντανοί και δυνατοί. Και όπως έχει γράψει και ο Αγγελακας «Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας». Το λέει και ο “θείος” Λεωνιδας.

Όλα ξεκίνησαν από την επιβεβλημένη «διακοπή» της καραντίνας, στην καρδιά της άνοιξης. Όταν όλα φάνταζαν απαγορευμένα και η επαφή ανέφικτη, ο «θείος» Λεωνίδας σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα web radio που θα μας έφερνε κοντά μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές που αγαπάμε. Το samano-radio.gr ανέβηκε μέσα σε λίγες ημέρες, στις αρχές του Απριλίου και το ταξίδι ξεκίνησε! Περισσότεροι από 400.000καθημερινοί ακροατές, 1.000.000 μοναδικοί επισκέπτες και μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων κάθε ηλικίας, νέοι, φοιτητές, λάτρεις του εντέχνου, του Παπακωνσταντίνου, του Μάλαμα, του Αγγελάκα, του Παυλίδη και τόσων ακόμη άρχισαν να συζητούν στο live chat, να σχολιάζουν και να προτείνουν αφιερώματα σε ξεχωριστούς δημιουργούς και δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Ο «θείος», με το δικό του μεράκι, ετοίμαζε τις καθημερινές playlists και έκανε και ο ίδιος εκπομπή κάθε βράδυ.

Η πρώτη σκέψη για το φεστιβάλ έγινε αμέσως μόλις βγήκαμε από το lockdown, τότε που η επιθυμία όλων για μια συναυλία, μια παράσταση, μια γιορτή με φίλους και αγαπημένους ήταν τεράστια. Η σκέψη έγινε υπόσχεση και λίγους μήνες μετά γίνεται και πράξη. Το πρώτο Samano Festival ξεκινά να στήνεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο ορισμένους από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους καλλιτέχνες. Στη πανέμορφη Λίμνη Μουσών θα στηθεί ένα σύγχρονο stage με έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό, φροντισμένο ήχο και περιμετρικά της λίμνης, σε καθιστή διάταξη, θα φιλοξενείται το κοινό.

 

Δείτε τα πρώτα ονόματα του line-up του  φεστιβάλ και μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανοίξει η προπώληση και θα ανακοινωθούν και οι headliners. Την παρουσίαση του φεστιβάλ θα κάνει η ηθοποιός Έλλη Τρίγκου.

 

12 & 13 Σεπτεμβρίου, Samano Festival, Λίμνη Μουσών.

Από αυτή τη γιορτή δεν θα λείψει κανείς!

 

LINE UP

Σάββατο 12/9

Φοίβος Δεληβοριάς

Αctive Member

Γιάννης Αγγελάκας – Νίκος Βελιώτης (Οι Λύκοι Επιστρέφουν)

 

Κυριακή 13/9

Χατζηφραγκέτα

Λεωνίδας Μπαλάφας

+ headliner TBΑ

 

 

Email Image
Email Image
 
 

 

ΙΝFO

Samano Festival

Λίμνη Μουσών, Βοιωτία | τηλ. 2262 067654 |limnimouson.gr

12-13 Σεπτεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν κάθε μέρα: 18.00

Ώρα Έναρξης: 20.00

 

Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα!

 

Τα εισιτήρια είναι θεάματος – δεν περιλαμβάνεται ποτό

Η κατανάλωση ποτού ή φαγητού είναι προαιρετική

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στα ταμεία του φεστιβάλ, η αγορά των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το δίκτυο της Viva.gr. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της Λίμνης Μουσών.

Η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη και θα πραγματοποιείται από 2 εισόδους. Θα υπάρχει ξεχωριστά πολύ μεγάλο parking και πρόβλεψη πρόσβασης ΑΜΕΑ με αντίστοιχες τουαλέτες.

Πρόσβαση 

Από Αθήνα

https://goo.gl/maps/P2A7CPkNeaj1n93s9

Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας ως την Έξοδο Ε03 ΘΗΒΩΝ – ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Μόλις φτάσετε στην Αλίαρτο ακολουθείτε τις ταμπέλες για το κτήμα «Λίμνη Μουσών».

Από Θεσσαλονίκη

https://goo.gl/maps/85H4k7L2pZYYKzjr6
Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης ως την έξοδο Ε03 ΘΗΒΩΝ – ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και συνεχίζετε προς Αλίαρτο (Εναλλακτική έξοδος ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ / ΑΛΙΑΡΤΟΣ). Μόλις φτάσετε στην Αλίαρτο ακολουθείτε τις ταμπέλες για το κτήμα «Λίμνη Μουσών».

Δεν θα υπάρξει διαμονή στο χώρο με camping εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας κατά της πανδημίας COVID 19.

Συντελεστές

Εκτέλεση Παραγωγής: Μαρία Μερτζάνη

Σχεδιασμός Παραγωγής και επιμέλεια ήχου: Βαγγέλης Μόσχος

Σχεδιασμός Φώτων: Μελίνα Ζερβάκη

Γραφιστικές Εργασίες: Michelangelo Bevilacqua (xMx)