Συναυλίες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, παραστάσεις αρχαίου δράματος και εκδηλώσεις από συλλόγους και φορείς της πόλης, περιλαμβάνει το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προτείνει ο Πειραιάς για φέτος το καλοκαίρι, στο Βεάκειο Θέατρο. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε σχετική δήλωση ανέφερε πως στόχος της δημοτικής αρχής, είναι ο Πειραιάς να πρωταγωνιστεί μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα και να αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη τη χώρα. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενισχύσουμε τον πολιτισμό στην πόλη μας, καθώς ο Πειραιάς είναι μια πόλη με πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα το οποίο πρέπει να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, δημότες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ αρκετών εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν επιλεγεί με γνώμονα να καλυφθούν οι απαιτήσεις αλλά και οι ποικίλες προτιμήσεις του κοινού».

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε πως οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Βεάκειου Θεάτρου αποτελούν μια γιορτή πολιτισμού για τον Πειραιά. «Στόχος μας στον ΟΠΑΝ μέσα από τις πολιτιστικές δραστηριότητες που υλοποιούμε, είναι να προσφέρουμε ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές στον κόσμο. Εύχομαι οι Πειραιώτες και όχι μόνο, να «αγκαλιάσουν» τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα του Βεάκειου Θεάτρου».

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι προσθήκες εκδηλώσεων ή ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα «Βεάκειο 2019», θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ το κοινό μπορεί να ενημερώνεται για το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΝ

 

πηγή: ogdoo.gr