Απρίλιος 2020. Κυριακή, αλλά όχι μία οποιαδήποτε Κυριακή. Κυριακή του Πάσχα, μία ημέρα γιορτής, χαράς και ανάτασης. Τα φετινά δεδομένα μάς βρήκαν αναπάντεχα κλεισμένους στο σπίτι και στον εαυτό μας. Χαζεύοντας μέσω Facebook όλα εκείνα τα ποστ που εύχονταν να βγούμε γρήγορα εκεί έξω, να αγκαλιαστούμε, να γελάσουμε, να βολτάρουμε, να φλερτάρουμε, να πιούμε, να μεθύσουμε και να αγαπήσουμε ξανά από την αρχή, γεννήθηκαν πολύ αυθόρμητα οι στίχοι αυτού του τραγουδιού.

Με μία επαναλαμβανόμενη φράση-ανάγκη «Όταν βγούμε από δω» και με τη λαχτάρα για παγωτό-αυτό δεν είναι άλλωστε το καλύτερο φάρμακο για όλα; – το τραγούδι «Αυτή η Ανοιξη» ντύθηκε με τη μουσική του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου και τη φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη.

Για όλα όσα έχουμε (ξε)χάσει όλον αυτόν τον καιρό, στις μέρες και νύχτες καραντίνας. Για όλους τους υπέροχους ανθρώπους που θέλουμε να ξαναδούμε, αλλά και για εκείνους που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμη, αλλά μας περιμένουν υπομονετικά και καρμικά, στην επόμενη στροφή του δρόμου.

«Αυτή η Ανοιξη», είναι σίγουρα εντελώς διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Ισως και να είναι η καλύτερη απ’ όλες. Τώρα που οι «άσκοπες μετακινήσεις» θα ξαναδώσουν τη θέση τους στις ξένοιαστες βόλτες…

Μουσική: Χρίστος Θεοδώρου

Στίχοι: Αστερόπη Λαζαρίδου

Ερμηνεία: Βικτωρία Ταγκούλη

Aκούστε το!