Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων αυτό το Σαββατοκύριακο τότε το “Δείπνο Ηλιθίων”, η sold out παράσταση των πέντε τελευταίων ετών, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη που παρουσιάστηκε στο θέατρο Κάππα, είναι αυτό που χρειάζεστε.
Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.Τελικά, ποιος απ’ τους δύο είναι ο ηλίθιος; Ο ευρών αμειφθήσεται!

θα προβληθεί διαδικτυακά για επτά μοναδικές μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις.
Παραστάσεις: Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 11:00, 17:00, 21:00,
Κυριακή 10 Ιανουαρίου,11:00, 17:00, 21:00
Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 20.00
Για να κλείστε το εισιτήριο σας κάντε κλικ στο viva.gr