Η παράσταση φέρει το κωδικό όνομα «Covid-19 Edition» και είναι, προφανώς, απότοκη του εγκλεισμού και της πανδημίας που πήγε να φέρει το τέλος του κόσμου – έτσι όπως, τουλάχιστον, τον ξέρουμε. Όμως, οι υπερήρωές μας ενώθηκαν ξανά και πήραν την απόφαση να μεταφέρουν το χειροποίητο πολυθέαμά τους σε έναν χώρο πιο ανοικτό, στο «Άλσος», ακολουθώντας την πλούσια παράδοση του βαριετέ και του Γιώργου Οικονομίδη!

 

Έτσι, ο Φοίβος και οι φίλοι του, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris, επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε φοβίες με τα μουσικά τους ξόρκια, σε εννιά άψογες παραστάσεις κάθε Πέμπτη, από 23 Ιουλίου, ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα με καλεσμένους που προέρχονται από διαφορετικούς ή και αντιτιθέμενους χώρους:

 
Οι καλεσμένοι του Ιουλίου

30/7: Νατάσσα Μποφίλιου, Vassilikos

Οι καλεσμένοι του Αυγούστου

6 /8: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώτα Νέγκα, Πέννη Μπαλτατζή
27/8: Χατζηφραγκέτα, Idra Kayne

Οι καλεσμένοι του Σεπτεμβρίου

3/9: Χατζηφραγκέτα, Idra Kayne
10/9: Μάρθα Φριντζήλα, Εισβολέας
17/9: Μαρίζα Ρίζου, Polkar
24/9: Καίτη Γαρμπή, Δημήτρης Μέτζελος

Οι καλεσμένοι του Οκτωβρίου

1/10: Χρήστος Νικολόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης

Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.
Τιμές εισιτηρίων:
Α’ ΖΩΝΗ 30€ | Β’ ΖΩΝΗ 25€ | Γ’ ΖΩΝΗ 20€ | Δ’ ΖΩΝΗ 15€ δώρο μια μπύρα

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Συντάκτης: Γιώργος Χαρωνίτης
  Πηγή: www.athinorama.gr