Από την αύρα μιας εποχής που ξεδιπλώνει τη σύντομη όσο και περιπετειώδη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρίκας Νίνου θα πλημμυρίσει, την Τετάρτη 31 Αυγούστου, η σκηνή του City Garden Theater στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρίκα Νίνου – Σαν άστρο» της Μαριάννας Κάλμπαρη, που ενθουσίασε το κοινό τον περασμένο χειμώνα, συνδυάζει τη ζωντανή μουσική και το τραγούδι με τη δραματοποιημένη αφήγηση, τα ακροβατικά και τον χορό, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το ξεκίνημα της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας ως ακροβάτισσα.

Συνεργάτης της σκηνοθέτιδας στη δραματουργία αλλά και τη σκηνοθεσία είναι ο Γιάννος Περλέγκας, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στη ζωντανή ερμηνεία των τραγουδιών, τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση, ενώ συμπρωταγωνιστεί με τους Ευγενία Αποστόλου, Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρη Μαγγίνα και Μάνο Στεφανάκη. Η Χριστίνα Σουγιουλτζή υπογράφει και ερμηνεύει τη χορογραφία και τα ακροβατικά.

Στο δεύτερο θεατρικό ραντεβού, η  παράσταση «Mamma Mia!» επιστρέφει, από τις 3 Σεπτεμβρίου, στο City Garden Festival by Christmas Theater.
Η πρωταγωνίστρια στο περίφημο μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον-Μπιορν Ουλβέους βρήκε την ευτυχία σε ένα ελληνικό νησί, ξορκίζοντας το παρελθόν. Τι γίνεται όταν μια παλιά αγάπη επιστρέφει; Τότε αναλαμβάνουν τα διαχρονικά ποπ τραγούδια των θρυλικών ABBA να δώσουν απαντήσεις.

Στην παράσταση παράσταση που σκηνοθέτησε η Θέμιδα Μαρσέλλου πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Νάντια Κοντογιώργη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιβάν Σβιτάιλο, Γιώργος Χρανιώτης, Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Κύρτσος.