Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 4/12, η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την επίσκεψή μας σε πιστοποιημένο ελαιουργείο της Επιδαύρειας Γης. Εξιδεικευμένο προσωπικό θα μας ξεναγήσει και θα μας μυήσει στον κόσμο της ελιάς και θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε προϊόντα με βάση την ελιά και τα παράγωγά της. Συνεχίζουμε για το μαγευτικό Ναύπλιο, όπου λόγω της ελεύθερης εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους, θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε πληθώρα σημείων. Το Μπούρτζι, το Παλαμίδι, το Αρχαιολογικό Μουσείο και φυσικά να απολαύσουμε καφέ και φαγητό στην πλατεία Συντάγματος και στα γύρω στενά της. Η βόλτα στο γραφικό Ναύπλιο είναι αναμφισβήτητα απολαυστική και πάντα ξεχωριστή όσες φορές και να το επισκεφτούμε!

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες Κυριακές του μήνα Δεκέμβρη. Συνεχίζουμε λοιπόν με ξεχωριστές περιηγήσεις στη μοναδική Παύλιανη και τη Στυμφαλία με την ιδιαίτερης ομορφιάς λίμνη Δόξα και τα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας. Κάθε Κυριακή του Δεκέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση. Επίσης μια ακόμη πιο ιδιαίτερη εξόρμηση είναι αυτή στη Βαμβακού, ένα χωριό που αναβιώνει μέσα από το project Αναβίωση Βαμβακούς. Στις 17 Δεκέμβρη, θα επισκεφτούμε αυτό το χωριό για να γευτούμε τα Χριστούγεννα στο σχολείο του χωριού, μέσα από κάλαντα και χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στο Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο, ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε σαν παιδιά στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών και να περιηγηθούμε στα υπέροχα Καλάβρυτα! Οι ημερομηνίες πολλές για να διαλέξουμε όποια μας εξυπηρετεί για να ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων.

Βρείτε το free travel εδώ

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε εισιτήριο για 2 άτομα για τις 4/12 στο Ναύπλιο

Συμπληρώστε mail και ονοματεπώνυμο και στείλτε την παρακάτω φόρμα 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail