Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνο.

Η παράσταση «Acoustic» μετά την επιτυχημένη της πορεία στην Ισπανία όπου μάγεψε το κοινό στην Μάλαγα, την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη έρχεται για μία μοναδική βραδιά στο υπέροχο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Είναι μια παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο.

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά, θα ταξιδέψουμε στην Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούρια της, διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το θέατρο των επιτυχημένων παραστάσεων με τη μοναδική και μεγάλη καλλιτεχνική ιστορία του, μας υπόσχεται μια φιλόξενη εμπειρία, όπως πάντα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 – Πειραιάς
Πληροφορίες : 2168004868

Τιμές
Διακεκριμένη: 35€
Α Ζώνη: 25€
Β Ζώνη: 20€
Εξώστης: 15€

Προπώληση μόνο μέσω Viva.gr