Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Μικρού Πρίγκηπα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, την Πέμπτη 2 Απριλίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε ανακοινώσει ότι σε λίγες μέρες, στο κανάλι της στο YouTube, θα περιμένει τους μικρούς αλλά και τους πιο μεγάλους φίλους της να μοιραστούν παρέα την πιο υπέροχη ιστορία. «Την ιστορία του Μικρού Πρίγκηπα που κατάφερε να αλλάξει την αντίληψη μου σε πολλά πράγματα και με έκανε να πιστέψω σε αξίες της ζωής. Προσπαθώ να μην τον ξεχνώ ποτέ!» με τα λόγια της ίδιας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Αυτή η μέρα επιτέλους έφτασε. Από το Σάββατο 11 Απριλίου και για πέντε ημέρες, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θα μοιραστεί μαζί μας την ιστορία του Μικρού Πρίγκηπα.

Λίγα λόγια από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Ο μικρός πρίγκιπας, αποτελεί ένα θαυμάσιο σύμβολο για την ζωή μου. Παρ’ όλο που πρόκειται για ένα παραμύθι, μπορώ να σας αποκαλύψω πως τα ταξίδια του και ο τρόπος που ανακάλυπτε τα μυστικά και τις αξίες της ζωής, άρχισαν να με συγκινούν, να με απασχολούν και να με καθορίζουν πολύ μετά από την πρώτη φορά που έφτασε στα χέρια μου το βιβλίο.

Έννοιες όπως η ματαιοδοξία, η πλεονεξία, η φιλία, η εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, η αγάπη, ο πόνος του αποχωρισμού, η ύπαρξη μας σε ένα σύμπαν, ακόμα και η προσωπική διαδρομή του καθενός καθημερινά εμφανίζονται στη ζωή μου και με φέρνουν αντιμέτωπη με πολλά ερωτηματικά.

Έτσι μέσα σε αυτές τις παράξενες και καταιγιστικές σκέψεις και ανάγκες ήρθε και η επιθυμία να  προσπαθήσω να επικοινωνήσω με μικρούς ακροατές. Πως αλλιώς; Διαβάζοντας το αγαπημένο μου παραμύθι. Σας καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο του μικρού πρίγκιπα και στο σπίτι μου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαβάζει και ανακαλύπτει τον Μικρό Πρίγκηπα

Συντονιστείτε λοιπόν όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο επίσημο κανάλι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο YouTube. Από αυτό το Σάββατο 11 Απριλίου ως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι για να ακούσετε την υπέροχη αυτή ιστορία. Την ιστορία του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκηπας» σε μετάφραση του Στρατή Τσίρκα.

Πηγή: www.monopoli.gr