Για 1η φορά στην Ελλάδα ο πιο αγαπημένος μασκοφόρος ήρωας Ζορό, έρχεται κοντά σας με μία φανταστική, διαδραστική παιδική παράσταση, απο την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί στο Θέατρο Ζίνα.

Θα καταφέρει άραγε ο Ζορό, υπερασπιστής του δίκαιου και των φτωχών, με τη βοήθεια του πιστού του Μπερνάντο, τη δίδυμη αδελφή του Ινές και τη φίλη του Κάρμεν, να υποστηρίξει τους κατοίκους του χωριού, κρατώντας την πραγματική του ταυτότητα, μυστική;

Μία παράσταση γεμάτη θετικά μηνύματα για την φιλία, τη συνεργασία και τη δικαιοσύνη.

O κακός Κάπτεν Μοναστέριο μαζί με τον γκαφατζή λοχία Γκαρσία και το στρατιώτη Γκονζάλες, έχουν δύο στόχους: να μην χάσουν την εξουσία και να κατατροπώσουν τον Ζορό. Οι κάτοικοι του χωριού υποφέρουν κάτω από τα σκληρά μέτρα που τους έχουν επιβάλλει. Μόνη τους σωτηρία; Ο Ζορό! Ένα κυνηγητό ανάμεσα στην εξυπνάδα και την πονηριά, πολλές περιπέτειες, τραγούδια, διαδραστικά παιχνίδια, πολύ γέλιο και μάχες!

Εντυπωσιάκα εφέ, πρωτότυπη μουσική, επιβλητικά σκηνικά και χειροποίητα κοστούμια σε μια φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά από 02 ετών και για όλη την οικογένεια.

Στο ρόλο του Ζορό ο Νικόλας Μπράβος και στο ρόλο του Μοναστέριο ο αγαπημένος μας Δημήτρης Φραγκιόγλου!

Ζορό – Η Μάσκα του Ζορό

Θέατρο Ζίνα

Λ. Αλεξάνδρας 74

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις απο τον Μέντα 88

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail