Η Πέμη Ζούνη σκηνοθετεί την Ερωφίλη Κόκκαλη στον θεατρικό μονόλογο του Γιάννη Κοντραφούρη «Όταν η Marilyn Monroe μένει μόνη της» (μουσική Θέμη Καραμουρατίδη) στο El Convento del Arte με στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ντιζέζ του μαγαζιού κάνει το ντεμπούτο της στο hip hop μουσικό στερέωμα και συγκρούεται με το είδωλο της, τη Marilyn Monroe. Γκρεμίζει τον καθρέφτη της , όχι μόνο «με βούρτσες και γροθιές» αλλά και με αποκαλύψεις , καυστικά σχόλια, σκάνδαλα και μυστικά από την κλειδαρότρυπα κι έπειτα σκουπίζει τα κομμάτια της – και τα κομμάτια της Marilyn Monroe – και αναχωρεί με προορισμό … τα όνειρα της .

Σκηνοθεσία:  Πέμη Ζούνη. Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης. Στίχοι: Ερωφίλη Κόκκαλη. Βοηθός Σκηνοθέτη – Βοηθός παραγωγής: Ντέπη Ζούνη. Φωτογραφίες:  Χρυσόστομος Γαλαθρής. Ερμηνεύει η Ερωφίλη Κόκκαλη. Μετά την παράσταση ακολουθεί dj set με χολιγουντιανή διάθεση.

Info: Πού: El Convento Del Arte. Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα.  Ημερομηνία έναρξης παραστάσεων: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και κάθε Πέμπτη. Διάρκεια: 50 λεπτά. Ώρα έναρξης: 21:30 . Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό. Πληροφορίες  Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –Είσοδος: 8 euro

 

πηγή: tospirto.net