Δυο εμβληματικές καλλιτέχνιδες, η ηθοποιός Charlotte Rampling και η μουσικός Sonia Wieder-Atherton πρωταγωνιστούν σε μια performance που συνδυάζει τη ένταση της ποίησης της Sylvia Plath και τη δύναμη της μουσικής του Benjamin Britten, με τον τίτλο «The Night Dances».
Η ταλαντούχα Tessa Charlotte Rampling, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για να εξελιχθεί στην πορεία σε μια από τις σπουδαιότερες καλλιτεχνικές μορφές της σύγχρονης σκηνής. Με συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, καθώς και έναν δίσκο στο ενεργητικό της, η ανήσυχη καλλιτεχνική της φύση αναζητούσε πάντα ουσιαστικούς τρόπους έκφρασης μέσω της τέχνης.
Η Sonia Wieder-Atherton είναι μία καταξιωμένη μουσικός και βιολοντσελίστρια. Από νωρίς στην καριέρα της βρέθηκε να εξερευνά τη μορφή και τον ήχο, ενώ επεκτείνει συνεχώς τα όριά της, εξερευνώντας με το τσέλο της άλλες μορφές τέχνης με performances όπως αυτή με την Charlotte Rampling.

Η παράσταση αποτελεί μια ωριαία συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, με συγκλονιστικές απαγγελίες ποιημάτων της Sylvia Plath, από την Charlotte Rampling, και την εκτέλεση επιλεγμένων κομματιών από τις σουίτες 2 και 3 του Benjamin Britten για σόλο τσέλο, από την περιπετειώδη Sonia Wieder-Atherton

Info

25 Ιουνίου 2017
Ωρα: 19:30, Εναλλακτική Σκηνή, ΕΛΣ. *Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ)

 

 

πηγή: tospirto.net