Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Συναισθησία», παρουσιάζει, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, την Katerine Duska, σε μια εορταστική συναυλία, με αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:30, η σειρά συναυλιών «Συναισθησία» του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή παρουσιάζει τη δυναμική ερμηνεύτρια Katerine Duska, σε μία γιορτινή μουσική παράσταση γεμάτη χριστουγεννιάτικη λάμψη.

Μια γιορτινή συναυλία με την Katerine Duska

Με όχημα την ιδιαίτερη χροιά της και με εορταστική διάθεση, η Katerine Duska δίνει χριστουγεννιάτικο χρώμα στο μουσείο και μας προσκαλεί να ξανανακαλύψουμε μελωδίες συνδεδεμένες με την λαμπερή περίοδο των Χριστουγέννων. Αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και jazz standards παρουσιάζονται σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, ειδικά προσαρμοσμένη για τις γιορτινές ημέρες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

 Ετοιμάζοντας το νέο της album και έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το single «Άνεμος» που μοιράζεται με τον Leon of Athens, η Katerine Duska πλημμυρίζει με Better love την εορταστική ατμόσφαιρα των πρώτων Χριστουγέννων στο Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή, στην καρδιά της Αθήνας.Στο πλαίσιο της νέας σειράς συναυλιών με τίτλο «Συναισθησία»η μουσική ντύνεται με χρώματα στο μουσείο.  Εναλλακτικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής παρουσιάζουν στο Αμφιθέατρο τις δικές τους μελωδίες σε συνδυασμό με τα ακούσματα και τις αναφορές που καθόρισαν τον ήχο τους. Μία σειρά μουσικών παραστάσεων που έχουν δομηθεί ως προσωπικές εκθέσεις με θέμα τη μουσική.

Ημερομηνία:Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης:20:30
Καλλιτέχνης:Katerine Duska
Χώρος:Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα.
Τιμή εισιτηρίου:Εισιτήρια: 15€ | Εισιτήρια για B&E Members: 12€
Πληροφορίες Χώρου:Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 72 52 895 | email: [email protected] | https://goulandris.gr/el/
Συντάκτρια: Αριστούλα Ζαχαρίου
Πηγή: www.monopoli.gr