Η συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που είχε προγραμματιστεί πριν τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη, δυστυχώς  θα πραγματοποιηθεί πλέον στη μνήμη του…

 Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει «Τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου Μικρούτσικου» νέοι και παλιοί φίλοι του που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, σχεδίαζαν να του στείλουν τις δικές τους ευχές για τον δύσκολο αγώνα του για τη ζωή. Μάλιστα η προπώληση των εισιτηρίων είχε ξεκινήσει μόλις την προηγουμένη του θανάτου του.
Τα εισιτήρια τελικά εξαντλήθηκαν για τη συναυλία της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου (στις 20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ερμηνεύουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Καλλιτεχνική επιμέλεια Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα. Συμπαραγωγή: Γέφυρα Πολιτισμού 440 – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.