Ορισμένα από τα νεότερα τμήματα περιλαμβάνουν συνεδρίες με θεραπευτή ειδικό στην κηπουρική, για το πώς αξιοποιείται η φύση στη διαχείριση του άγχους που μπορεί να είναι απαραίτητη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

 Όσοι αναζητούν τρόπους να γεμίσουν τον χρόνο τους και να αποκτήσουν μια νέα δεξιότητα, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα βασικής κηπουρικής, καλλιέργειας ντομάτας και λαχανικών, δημιουργίας «κήπου νίκης», κηπουρικής στην ταράτσα, κηπουρικής μικρού χώρου.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε μέρος, όπου μπορούν να καλλιεργήσουν τα δικά τους λαχανικά, φρούτα ή άλλα φυτά, υπάρχουν επίσης πολλά μαθήματα τέχνης και χειροτεχνίας, όπως: ακουαρέλα για αρχάριους, πώς να ζωγραφίσετε τουλίπες με νερομπογιές, κέντημα με μοτίβα λουλουδιών, αναγνώριση κελαηδίσματος πουλιών, ταυτοποίηση λουλουδιών και ανθοδιακόσμηση. Ξεχωριστή κατηγορία είναι τα μαθήματα που αφορούν τρόφιμα και ποτά, όπως η ζύμωση λαχανικών.

Μπορείτε να κάνετε μαγειρική, κηπουρική στο μπαλκόνι και την ταράτσα, να μεγαλώσετε τα μικρά γλαστράκια σας, να κάνετε ένα μικρό κήπο στο παράθυρό σας, πατώντας εδώ 

Πηγή: elculture.gr