Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

“ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ”

Το νέο βιβλίο του Θοδωρή Σπηλιώτη έρχεται να σας εμπνεύσει

με μια αληθινή, προσωπική ιστορία.

Ο πρωταγωνιστής της αληθινής ιστορίας δυνητικά είναι κάθε αναγνώστης της. Οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι συγκινήσεις που επιφυλάσσει είναι σε μικροκλίμακα ο ορισμός της ανθρώπινης ζωής. Και αν κάτι φιλοδοξεί να πετύχει η καταγραφή αυτής της προσωπικής ιστορίας, είναι ακριβώς να εμπνεύσει στους αναγνώστες της το θάρρος να ζουν τη ζωή τους όπως τους υπαγορεύει η καρδιά και ο λογισμός τους. 

Μπείτε στην κλήρωση για το βιβλίο συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Στείλτε ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ (κεφαλαία) και mail.

H κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 10/6 στην εκπομπή της Ειρήνης Μπαλτά 20.00 – 22.00

Σεπτέμβριος 1973. Μανχάταν, παγκόσμιο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο.

Στην Αθήνα οι κλιμακούμενες φοιτητικές κινητοποιήσεις κατά της Χούντας των Συνταγματαρχών προοιωνίζονται τη μεγάλη εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Η διαφαινόμενη κοινωνικοπολιτική ένταση και ανασφάλεια στη χώρα οδηγούν τον Πέτρο στην απόφαση να αφήσει πίσω του πατρίδα και οικογένεια και να πάει για σπουδές στη Νέα Υόρκη, τη μητρόπολη του κόσμου.

Πόσο τον επηρεάζει το αμερικανικό όνειρο και η φιλοσοφία του «sky is the limit» στην προσωπική του αυτοπραγμάτωση και ευτυχία;

Ιανουάριος 2020. Τελικά, πόσα χιλιόμετρα δρόμος χωρίζουν τη φαινομενική επιτυχία από την αληθινή ευτυχία;

Αν με την ιστορία του Μοναχού που έγινε CEO επικοινωνήθηκαν στο επιχειρηματικό και ευρύτερο αναγνωστικό κοινό οι αρχές του Αθωνικού Μanagement, με αυτό το βιβλίο Από το Μανχάταν στο Άγιο Όρος φωτίζεται ο δρόμος της εσωτερικής θέασης (ή απελευθέρωσης) ως ο μόνος δρόμος για την προσωπική μας ευτυχία.

Μια αληθινή ιστορία, ωστόσο, δεν είναι αρκετή από μόνη της να εγείρει το αναγνωστικό ενδιαφέρον, αν δεν έχει ειλικρινή ανθρωπιστικό προορισμό, αν δεν μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να δυναμώσει εσωτερικά, να κάνει ένα βήμα μπροστά, να αναπροσδιορίσει τη ζώνη άνεσής του και να προχωρήσει με πιο ασφαλή βήματα τη ζωή του.