Α Valentine’s Day to Remember

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Ποιος δε θα ήθελε να απολαύσει ένα δείπνο με το άλλο του μισό στο πιο ειδυλλιακό σκηνικό στα βόρεια προάστια της Αθήνας; Το εστιατόριο Kastri Bistro του ξενοδοχείου Domotel Kastri έχει δημιουργήσει για σας ένα πλούσιο ταξίδι γεύσεων ειδικά για αυτή τη μέρα σε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον, που θα κάνει τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων πραγματικά αξέχαστη.

Συντονιστείτε στον Μέντα 88 και στο menta88.gr, στείλτε το mail σας με τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω και μπείτε στην κλήρωση για να ένα δείπνο για δύο άτομα τη Δευτέρα 14/2 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 11/2 στην εκπομπή της Βιβής Παπαστάθη (10 – 12 μ.μ.)

Συνώνυμο της πολυτελούς διαμονής το Domotel Kastri πρόκεται για ένα ξενοδοχείο σημείο αναφοράς στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία ενός καταπράσινου αλσυλλίου είναι ο ιδανικός προορισμός χαλάρωσης και αναψυχής. Η εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική, οι σύγχρονες ανέσεις και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες είναι τα χαρακτηριστικά που του δίνουν ξεχωριστή ταυτότητα. Δίκαια έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο meeting point στα βόρεια, επιβεβαιώνοντας πως μια επίσκεψη σας δεν είναι ποτέ αρκετή.

Με τις επιλογές να ποικίλλουν ανάμεσα σε ευρύχωρα δωμάτια urban αισθητικής και σουίτες με κομψή διακόσμηση, το Domotel Kastri υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές ασύγκριτης φιλοξενίας. Οι σύγχρονες παροχές καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον άνεσης και ξεκούρασης ιδανικό για κάθε επισκέπτη.

Οι γαστρονομικές προτάσεις απογειώνουν τη μεσογειακή κουζίνα, προσφέροντας μια ασύγκριτη εμπειρία. Φλερτάροντας με τις σύγχρονες γευστικές προτάσεις και αναδεικνύοντας τις φρέσκες πρώτες ύλες, στο Kastri Bistro θα βρείτε την πιο νόστιμη πλευρά της ελληνικής κουζίνας.

Ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Kastri Bistro ένα μοναδικό μενού εκλεπτυσμένων γεύσεων και αρωμάτων υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει, χαρίζοντας σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο ό,τι πραγματικά αναζητούσατε.

Η ζεστή φιλοξενία και η προσιτή πολυτέλεια συναντιούνται σε ένα ξενοδοχείο που γνωρίζει πώς να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη μια ασύγκριτη εμπειρία διαμονής, δημιουργώντας ένα κλίμα ιδανικό να συντροφεύσει τις πιο ρομαντικές στιγμές σας.

Domotel Kastri Hotel
Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία,
14 671 Αθήνα
+30 210 3507100