Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές!

Το «Δον Μόσκιο», η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο έκανε μόλις πρεμιέρα στα βόρεια προάστια, εστιάζοντας στη μοντέρνα κρεατοφαγία.

Συντονιστείτε στον Μέντα 88 και κερδίστε ένα γεύμα για 2 άτομα αξίας 80 ευρώ!

Στείλτε το mail σας με την φόρμασ συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25/2.

Το «Δον Μόσκιο» βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό «Καστελόριζο» της Κηφισιάς και ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν σύγχρονης αισθητικής χώρο.

Όταν θα επισκεφτείτε το Δον Μόσκιο μπορείτε να δοκιμάσετε premium κοπές κρεάτων black angus όπως tomahawk και teres major που αναδεικνύουν τα εκλεκτά μέρη του μοσχαριού και τα αξιοποιούν στο έπακρο μέσα από τις ιδανικές συνταγές δημιουργικής κουζίνας του Chef Άγγελου Τζαν. Ο κατάλογος τιμά το μοσχάρι άριστης ποιότητας, όχι μόνο στα εξαιρετικής τεχνικής κυρίως πιάτα, αλλά και σε ορεκτικά όπως το βοδινό μεδούλι με gremolata και τσατναϊ κρεμμυδιού και τα κεφτεδάκια black angus με σάλτσα από βουβαλίσιο καϊμακι και άχυρο από πράσο.

Η λίστα των κρασιών είναι πλούσια με ιδιαίτερες επιλογές ελληνικής και ξένης προέλευσης, ενώ σας προτείνουμε μία σειρά από ευφάνταστα signature cocktail με τη δική τους χαρακτηριστική προσωπικότητα που στέκουν αυτόνομα ή ως επάξια συνοδευτικά των πιάτων του.

Επιδόρπια όπως μπακλαβάς με κρέμα από φυστίκι Αιγίνης, παγωτό ρούμι και τσιπς από βουβαλίσιο καϊμάκι ολοκληρώνουν μια ιδιαίτερη εμπειρία  στο φινάλε της βραδιάς σας.

Δες περισσότερα για το Δον Μόσκιο εδώ