Συντονιστείτε καθημερινά στον Μέντα 88 και κερδίστε ένα γεύμα για δύο άτομα, σε ένα απο τα καλύτερα εστιατόρια του Ομίλου Καστελόριζο.

1 τυχερός ακροατής κάθε μέρα!

Ο όμιλος Καστελόριζο σας καλωσορίζει στα εστιατόριά του και σας υπόσχεται ακόμη πιο έντονες γευστικές συγκινήσεις…

Με ιστορία 35 ετών στον κλάδο της εστίασης, περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, γνωστά τόσο για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών τους όσο και για το διακριτικά επιτηδευμένο service.

Εστιατόρια με απαράμιλλη αίσθηση, μεσογειακή κουζίνα, εμπνευσμένη κυρίως από τα θαλασσινά, αλλά και τα στεριανά. Η παράδοση στο φρέσκο ψάρι, η ποιότητα στις πρώτες ύλες και τα προσεγμένα πιάτα, είναι λόγοι που κάνουν τον Όμιλο Καστελόριζο μοναδικό. Πρωτοπόροι στην ποιότητα του ψαριού που επιτυγχάνουν οι αποκλειστικές συνεργασίες με αλιείς ανά την Ελλάδα.

#Διεκδικήστε ένα γεύμα στο εστιατόριο Ρακί Μεζέ του ομίλου Καστελόριζο που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 334 στην Καλλιθέα.

Όταν θα επισκεφτείτε το Ρακί Μεζέ να δοκιμάσετε οπωσδήποτε μπακαλιαράκι καπνιστό με πιπερίτσες τουρσί και ξύσμα λάιμ,  αλλά και το φρικασέ θαλασσινών !

#Διεκδικήστε ένα υπέροχο γεύμα στο εστιατόριο Mezze Γλυφάδας του ομίλου “Καστελόριζο” που βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρου Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11, στην «καρδιά» της Γλυφάδας, δίπλα ακριβώς από το Ιταλικό Ramino.

#Διεκδικήστε ένα υπέροχο γεύμα στο εστιατόριο Ramino Resto του ομίλου Καστελόριζο που βρίσκεται επί της οδού Δήμαρχου Αγγέλου Μεταξά 38, στην “καρδιά” της Γλυφάδας.

#Διεκδικείστε ένα απολαυστικό δείπνο στο “Δον Μόσκιο”, στα βόρεια προάστια, το νέο εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο που εστιάζει στη μοντέρνα κρεατοφαγία!

Το μενού προτείνει κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες, ορισμένα εκ των οποίων ωρίμανσης, αλλά και κοπές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

#Διεκδικήστε ένα υπέροχο γεύμα με ολόφρεσκα θαλασσινά στο εστιατόριο Καστελόριζο Βάρκιζας που βρίσκεται επί της οδού Λεωφ. Ποσειδώνος στα Λιμανάκια, πάνω στη θάλασσα!

Όταν θα επισκεφτείτε το Καστελόριζο Βάρκιζας, εκτός από τα ολόφρεσκα ψάρια, να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τσιπούρα σχάρας με χόρτα εποχής ή κριθαρότο με γαριδάκι και καραμελωμένο κρεμμυδάκι).

#Διεκδικήστε ένα υπέροχο γεύμα στο εστιατόριο Καστελόριζο Κηφισιάς που βρίσκεται επί της οδού Πλατάνων 2 στην Πλατεία Ν. Κηφισιάς.

Εκτός από τα ολόφρεσκα ψάρια, να δοκιμάσετε οπωσδήποτε Λιγκουίνι “Καστελόριζο” με θαλασσινά σε σάλτσα φρέσκιας τομάτας ή ριζότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας

Για να δείτε όλα τα εστιατόρια μπείτε στο www.kastelorizogroup.gr


Για να μπείτε στην κλήρωση

Στείλτε mail και ονοματεπώνυμο με την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Οι νικητές θα ενημερώνονται με mail καθημερινά

Και καλή σας όρεξη!!