Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 27/11, η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την επίσκεψή μας στο μοναδικό Σπήλαιο Λιμνών, ένα σπάνιο δημιούργημα της φύσης. Οι αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες, οι λαβυρινθώδεις διάδρομοι και οι μυστηριώδεις στοές, το καθιστούν μοναδικό στο είδος του στον κόσμο. Στη συνέχεια, η πανέμορφη κωμόπολη των Καλαβρύτων μας περιμένει για να την εξερευνήσουμε, να περιηγηθούμε στους χαριτωμένους πεζόδρομους, τις μικρές πλατείες και να απολαύσουμε τον καφέ μας και το γεύμα μας στα γραφικά καφέ και τα παραδοσιακά ταβερνάκια κάτω από τα σκιερά πλατάνια. Τέλος, θα επιβιβαστούμε στον Οδοντωτό, σήμα κατατεθέν των Καλαβρύτων, και θα απολαύσουμε μια ξεχωριστή διαδρομή διατρέχοντας το φαράγγι του Βουρραϊκού και καταλήγοντας στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου.

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το μήνα Δεκέμβρη. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την εκδρομή μας στο Ναύπλιο, με αφορμή και την ελεύθερη είσοδο στους αρχαιολογικούς χώρους αφού πρώτα επισκεφτούμε πιστοποιημένο ελαιουργείο. Οι επόμενες Κυριακές μας γεμίζουν με ξεχωριστές περιηγήσεις στη μοναδική Παύλιανη και τη Στυμφαλία με την ιδιαίτερης ομορφιάς λίμνη Δόξα και τα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας. Κάθε Κυριακή του Δεκέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στο Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο, ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε σαν παιδιά στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών και να περιηγηθούμε στα υπέροχα Καλάβρυτα! Οι ημερομηνίες πολλές για να διαλέξουμε όποια μας εξυπηρετεί για να ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων.

Βρείτε το free travel στο ιντερνετ (website), στο fb και στο Instagram και ακολουθήστε τους ώστε να ενημερώνεστε για τις σύντομες αποδράσεις σας κάθε Κυριακή!

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε εισιτήριο για 2 άτομα

Συμπληρώστε mail και ονοματεπώνυμο και στείλτε την παρακάτω φόρμα 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail