Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή 23/10, πάμε στην Παύλιανη, ένα «μυστικό χωριό» χτισμένο στις πλαγιές της Οίτης, μια υπέροχη απόδραση ειδικά τώρα που φθινοπωριάζει. Ζωγραφιές σε τοίχους, κάδους απορριμμάτων, εγκαταλελειμμένα σπίτια δίνουν άλλη πνοή στο χωριό, μετατρέποντάς το σε μονοπάτι τέχνης.

Το Ψυχαγωγικό Πάρκο της Παύλιανης είναι το must see της περιοχής, ένα παιχνιδιάρικο τοπίο, όπου όλοι γινόμαστε παιδιά. Ένα καταπράσινο τοπίο όπου μπορείς να κάνεις κούνια πάνω από το ποτάμι, να περπατήσεις πάνω σε πλήκτρα πιάνου, να ανακαλύψεις μυστικά μονοπάτια ακολουθώντας έξυπνες πινακίδες.

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές του Οκτωβρίου όπως στην Ορεινή Κορινθία με τις πανέμορφες λίμνες Στυμφαλία και Δόξα και στην Λιβαδειά και τις μοναδικέ Πηγές Κρύας με του υπέροχους καταρράκτες της.

Στείλτε mail και ονοματεπώνυμο με τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου για την Παύλιανη και το Πάρκο της Παύλιανης.

Βρείτε το free travel εδώ, στο fb εδώ και στο Instagram και ακολουθήστε τους ώστε να ενημερώνεστε για τις σύντομες αποδράσεις σας κάθε Κυριακή!