Ο ιστορικός κινηματογράφος του Παγκρατίου, το ΠΑΛΑΣ, που βρίσκεται στο κεντρικότερό σημείο ακριβώς πάνω στην πλατεία Παγκρατίου, στην οδό Υμηττού, άνοιξε τη θερινή του σεζόν.

Με νέο υπερσύγχρονο σύστημα προβολής εικόνας, ήχο Dolby Digital 5.1 και ολοκαινούργια οθόνη τελευταίας γενιάς στην πιο λουλουδάτη και vintage κινηματογραφική πλατεία των Αθηνών.

Με μια ομάδα νέων ανθρώπων που ξεχειλίζει από μεράκι και αγάπη για το καλό σινεμά.

Με σιντριβάνια που προσφέρουν τη μοναδική αίσθηση δροσιάς, το πικ απ στο μπαρ που παίζει τη μουσική του χώρου και τις πολύχρωμες αναπαυτικές πολυθρόνες να συνθέτουν μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία που αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς.

Και φυσικά, με τις πιο δυνατές ταινίες του καλοκαιριού!

Ο Μέντα 88 εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για τους ακροατές του

Για την προβολή της ταινίας “Αγέλη Προβάτων” για την Παρασκευή 24/6

 Στείλτε mail, ονοματεπώνυμο με την παρακάτω φόρμα συμμετοχής!
Κλήρωση νικητών καθημερινά!

Η ταινία «Αγέλη Προβάτων», σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Κανελλόπουλου, έρχεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου από το Cinobo και τη Danaos Films.

Η «Αγέλη Προβάτων» με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη ΛάλοΆρη Σερβετάλη, Γιάννη Βασιλώττο και Λευτέρη Πολυχρόνη, τον περασμένο Νοέμβριο απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις για τον Άρη Σερβετάλη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Άρης ΣερβετάληςΓιάννης Βασιλώττος, Λευτέρης Πολυχρόνης, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Κίμωνας Κουρής, Γιώργος Βαλαής, Βιβή Πέτση, Δήμητρα Κούζα, Armando Dauti, Ντίνος Ποντικόπουλος, Βασίλης Βασιλάκης, Κατερίνα Ρουσιάκη και ο Μηνάς Μαθέας.

Δείτε περισσότερα για το Σινέ Πάλας

εδώ