Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!


Το τρίο έκπληξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, που ξεπήδησε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφει στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, για τη συνέχεια των sold out εμφανίσεων που έκαναν τον Δεκέμβριο.

Κάθε εβδομάδα υποδέχονται και κάποιον καλεσμένο ηθοποιό από τις “Άγριες Μέλισσες” και στήνουν μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική, μουσική παράσταση, γεμάτη εκπλήξεις!

Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr, στείλε το mail σου με τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Δευτέρας 21/2 στις 21.30!

Κορμός του προγράμματος, τα υπέροχα  τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» από τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, πολλά από τα οποία ερμήνευσε η Αναστασία Μουτσάτσου. Τραγούδια όπως τα «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης» και το πρόσφατο ντουέτο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με την Μαρία Κίτσου, “Μέχρι τ’ Αστέρια“, τα οποία βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν έντονα.

Στην διαδρομή του προγράμματος, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού σε τρυφερές προσεγγίσεις.

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο  Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μας περιμένουν ξανά από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Για να σμίξουν επιτέλους οι φωνές μας και  να γίνουν «ένα»  ξανά!

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876 και στο 210 9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Ωρα έναρξης: 21:30