«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα και περιμένουμε ανυπόμονα τη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να ζήσουμε μια ακόμα βραδιά γεμάτη αγαπημένες μουσικές, που τόσο μας έχουν λείψει.

Το φετινό καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, υποσχέθηκαν να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Με ένα πρόγραμμα, που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική. Η αρχή έγινε με τη συναυλία στην Τεχνόπολη τον Ιούνιο και μετά από αρκετές στάσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Κότσιρας και οι μουσικοί συνεργάτες του επιστρέφουν στην Αθήνα, στις 30 Αυγούστου, αυτή τη φορά στο Βεάκειο.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα  «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
17 € γενική είσοδος
15 € ΑμεΑ/ανέργων (διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
www.ticketservices.gr /  τηλεφωνικά: 2107234567 / καταστήματα PUBLIC