«Το Χαμόγελο του Παιδιού»,με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους, ευχαριστεί θερμά τον Μέντα 88 FM για την πολύπλευρη υποστήριξή του ωςσταθερός χορηγός επικοινωνίας του έργου και των δράσεών του.

Με κεντρικό μήνυμα «Ο Μέντα 88 αγαπάει το Χαμόγελο», οΡαδιοφωνικός Σταθμός Μέντα 88 και«Το Χαμόγελο του Παιδιού»πριν ένα χρόνο απέκτησαν ένα κοινό στόχο:τηνπροστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών τους, μέσα από τηνενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο «Μέντα 88»ανέλαβε την επικοινωνιακή υποστήριξητου Οργανισμού μεταδίδοντας και προβάλλονταςσταθερά, μέσα από τη συχνότητακαι την επίσημη ιστοσελίδα του Σταθμού,ενημερωτικά μηνύματα και μηνύματα ενίσχυσης των δράσεων και των πολύτιμων υπηρεσιών που παρέχει πανελλαδικά και δωρεάν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκεται σε ανάγκη.

Οφείλουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Σταθμού κ. Νίκο Μωραΐτη για την πολύτιμη υποστήριξη όπως και σε όλους τους ανθρώπους του Μέντα 88, οι οποίοι  αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη θέρμη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενημερώνοντας και καλώντας τον κόσμο να γνωρίσει και να  στηρίξει το Χαμόγελο κάθε Παιδιού. «Το “Χαμόγελο” είναι η ζωή, είναι η καρδιά μας, είναι τα παιδιά μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του κάθε μέρα»είναι το μήνυμα του κ. Μωραΐτη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλοςθέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες λέγοντας:«Όλοι στο «Χαμόγελο» είμαστε ιδιαίτεραχαρούμενοι όταν συναντάμενέους, πολύτιμους συνοδοιπόρους στον καθημερινό μας αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών. Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν,ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ενώνουμε δυνάμεις με συμμάχους όπως ο ΜΕΝΤΑ 88 FM που με απαράμιλλη κοινωνική ευαισθησίαστηρίζει το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού μας».

Μέσα από μηνύματα όπως:«Ο ΜΕΝΤΑ και εσείς αποκτάμε έναν κοινό σημαντικό στόχο: Να βοηθάμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Γιατί τα παιδιά είναι αγάπη»,αναγνωρίζουμε ότι ο ΜΕΝΤΑ είναιο Σταθμός που πράγματι «ξέρει τις αγάπες σου»!