Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε

Ο Μίμης Πλέσσας με τη μαγευτική δύναμη ενός ζωντανού θρύλου, έρχεται με την ορχήστρα του και τρεις σπουδαίους ερμηνευτές στο City Garden Festival, για μια μαγική φεγγαροβραδιά.

Με τις ερμηνείες του Κώστα Μακεδόνα, της Μελίνας Ασλανίδου και της Ρίτας Αντωνοπούλου.

Γιατί η σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού δεν μπορεί να εννοηθεί χωρίς τον Μίμη Πλέσσα.

Ο Μέντα 88 εξασφάλισε 10 διπλές προσκλήσεις για τους ακροατές του

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail

Μουσικός και συνθέτης με απόλυτη γνώση της ιστορίας της μουσικής, έχτισε με συνέπεια και σοβαρότητα την πραγματικά ογκώδη εργογραφία του. Κατάφερε σπουδαίες αισθητικές προσεγγίσεις, αποτυπώνοντας το πολυεπίπεδο και συναρπαστικό του ταλέντο, είτε δουλεύοντας για το σινεμά, είτε μελοποιώντας ποίηση, είτε δουλεύοντας σε πιο σύνθετες φόρμες. Ένας καλλιτέχνης με μεγάλο εκτόπισμα και εκπληκτική πορεία.

Κώστας Μακεδόνας
Από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τριάντα τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στα στούντιο και στα φώτα της σκηνής. Στην πολύμορφη πορεία του ως ερμηνευτής έχει αναμετρηθεί με όλες σχεδόν τις εκφάνσεις και τις πτυχές της ελληνικής τραγουδοποιίας. Οι ερμηνείες του, αποσταγμένες κι απαλλαγμένες από κάθε περιττό, λάμπουν σαν μαργαριτάρια.

Μελίνα Ασλανίδου
Από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής πραγματικότητας. Τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Απέναντι». Η δημοτικότητα της εκτοξεύτηκε από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τι σου ‘κανα και πίνεις» των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ρίτα Αντωνοπούλου
Από τις πλέον χαρισματικές φωνές της γενιάς της, έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή μουσική πορεία. Από τα πρώτα της βήματα δίπλα στον Μίμη Πλέσσα μέχρι σήμερα, μας χαρίζει με τις ερμηνείες της, βαθιά συναισθήματα και αυθεντική συγκίνηση.

Ορχήστρα Μίμη Πλέσσα
Γιώργος Παχής: μπουζούκι, επιμέλεια ορχήστρας
Χρήστος Βιδινιώτης: μπουζούκι
Νίκος Καλατζάκος: πιάνο
Ιωάννης Καλκάνης: τύμπανα και κρουστά
Νίκος Καρατζάς: μελωδικά κρουστά
Χρήστος Περτσινίδης: κιθάρες
Γιάννης Πλαγιαννάκος: κοντραμπάσο
Δημήτρης Χουντής: πνευστά

Μίμης Πλέσσας
“Ας πιούμε απόψε το Φεγγάρι”
Με τους: Μελίνα Ασλανίδου – Κώστα Μακεδόνα – Ρίτα Αντωνοπούλου
Στο City Garden Festival
Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου
Τρίτη 12 Ιουλίου 2022