Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Ι. Ανέστη και στην Ελευθερία του Τύπου. Αφορμή τα 23.500.000 και πλέον views στο τραγούδι της «Μάντισσα» και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος (αυτός της Αρετούσας) στον «Ερωτόκριτο» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου και μουσική σύνθεση του Δημήτρη Μαραμή που θα παρουσιαστεί και στο Ηρώδειο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Μαρίνα Σάττι δηλώνει για ορισμένα «κακόβουλα» σχόλια που αφορούν την βιαστική επιτυχία της:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, ανάλογα και με τα κέφια του. Και δεν το λέω σνομπίστικα. Εγώ ευχαριστώ ακόμα και αυτούς που δεν τους αρέσει η δουλειά μου και μπαίνουν στην διαδικασία να το πουν. Πάντως, έχω κλείσει το Facebook εδώ και τέσσερα χρόνια και αυτό με σώζει».

Η Μαρίνα Σάττι δε διστάζει να εκφράσει όσα την κρατούσαν δέσμια και πώς τελικά απελευθερώθηκε από αυτά:

«Σκεφτόμουν πάντα ότι, αν κάνω κάτι, μπορεί να στεναχωρήσω τους δασκάλους μου (έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι). Χάρη στον Μιχάλη (Κουϊνέλη), ξεκόλλησα από το τι είναι κουλτουριάρικο και τι δεν είναι. Αν και μου άρεσε το ποπ είχα μια ενοχή απέναντί του. Γι’ αυτό με τη Μάντισσα θεωρώ ότι είμαι όλο και λιγότερο ενοχική. Ο στόχος στο συγκεκριμένο τραγούδι δεν ήταν τόσο μουσικός όσο προσωπικός. Δεν είμαι μόνο ήσυχη, δεν θέλω πάντα να λέω μόνο τραγούδια όπως το Θα σπάσω κούπες… Το λάθος που φοβόμουν παλιά, δεν υπάρχει πια. Επειδή ήμουν πολύ προσεκτική στερούσα ευκαιρίες από τον εαυτό μου. Όταν ακούω τη λέξη λάθος από κάποιον, του λέω: Σταμάτα, κάνε delete αυτή τη λέξη. Η λέξη λάθος είναι ευνουχιστική. Εγώ θεωρητικά και φέτος έκανα ένα λάθος που το μετάνιωσα μετά, συνειδητοποιώ όμως ότι αν δεν το είχα κάνει, δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλες σωστές επιλογές».

 

πηγή: ogdoo.gr