Ο Μέντα 88 ανηφορίζει στον λόφο του Λυκαβηττού και κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας συναντά μια  σπουδαία γυναίκα – δημιουργό, που μας ταξιδεύει με τις μουσικές της και μας κάνει να ονειρευόμαστε:

Την Ευανθία Ρεμπούτσικα!

Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Μάγοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, καλλιτέχνες του δρόμου τη συνοδεύουν σε μια βραδιά που θα θυμίζει ξεφάντωμα μιας άλλης εποχής.

Το Carousel της Ευανθίας γίνεται MENTA LIVE και αποτελείται από μία στρατιά από κάθε λογής καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών. Είναι ένα γαϊτανάκι από ερμηνευτές που θα παρασύρουν το κοινό σε ένα ταξίδι σε άλλους, πιο ρομαντικούς κι αθώους καιρούς.

Μαζί τους, 11 δεξιοτέχνες μουσικοί, συνοδοιπόροι της  Ευανθίας όλα αυτά τα χρόνια στις εμφανίσεις της. Τους πλαισιώνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κέρκυρας, “Ομόνοια Γαστουρίου”  υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη. Επιμέλεια συμμετοχής Νίκος Δημητρόπουλος

Και μαζί θα ζήσουμε μια μεγάλη στιγμή για τον Μέντα μας:

Για πρώτη φορά, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, θα μοιραστεί με μας το καινούργιο μουσικό σήμα, που έγραψε ειδικά για τον Μέντα 88. Το βράδυ της 5ης Ιουλίου στον Λυκαβηττό, θα έχουμε την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε τη δική της μουσική σύνθεση, που κοσμεί τον ραδιοφωνικό αέρα του σταθμού μας κι είναι αφιερωμένος στους ακροατές μας.

Για να είμαστε μαζί και σ’ αυτό το MENTA LIVE, συντονιστείτε στις εκπομπές του Μέντα 88.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΕΗ

ΜΕΝΤΑ LIVE
Φτιάχνουμε μαζί τις επόμενες αναμνήσεις μας στον Μέντα 88.