Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε

Ο Μουσικός IANOS γιορτάζει τα 9 χρόνια παρουσίας και κάνει δώρο στους ακροατές του Μέντα 88 ένα μοναδικό πακέτο με 4 cd του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και 4 cd της Ευανθιας Ρεμπουτσικα…

Συμπληρώστε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ(με κεφαλαία) και mail στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

To δώρο περιλαμβάνει συνολικά 8 CD

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος | Uranya

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος | Το τέλειο έγκλημα

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος | Peppermint

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος | Summertime in Prague

 O.S.T. Ρεμπούτσικα/Φωνή Αιγαίου 

 O.S.T. Ρεμπούτσικα/Babam Ve Oglum, 

 O.S.T. Ευανθία Ρεμπούτσικα/Birlesen Gonuller  

 O.S.T. Ρεμπούτσικα / ULAK


Ο Μουσικός IANOS, το σημείο συνάντησης των μουσικόφιλων σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, γιορτάζει με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Επισκεφθείτε τον Μουσικό ΙΑΝΟ της Αθήνας (Αιόλου 67) και τον Μουσικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7) έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου για μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

 Στα καταστήματα βρίσκετε το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets.

Ειδικότερα για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, ο πλούτος των συλλογών είναι εντυπωσιακός. Ακόμα πιο εντυπωσιακές και σπάνιες είναι οι συλλογές της Ροκ, τόσο της παλιάς όσο και της alternative. Σας περιμένουν επίσης δυσεύρετες και σπουδαίες συλλογές τζαζ.

Καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι υπάλληλοι μέσω της εμπειρίας τους βοηθούν και συμβουλεύουν τους επισκέπτες ώστε να βρουν τις μουσικές που αναζητούν και να ανακαλύψουν νέους μουσικούς δρόμους.

Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/3zBktUn