Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Το Παράδοξο Μονοπάτι προς το Νόημα της Ζωής 

Ένας αντισυμβατικός ψυχολογικός οδηγός για να ζεις καλύτερα στην πράξη, απο τον best selling συγγραφέα Δημήτρη Φλαμούρη PhD.

Συντονιστείτε στον Μέντα 88 καθημερινά, ακούστε τις αναφορές των παραγωγών στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για το βιβλίο, στέλνοντας την παρακάτω φόρωμα συμμετοχής.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 24/3

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail

Το Παράδοξο Μονοπάτι προς το Νόημα της Ζωής είναι ένα ανατρεπτικό βιβλίο για το πώς να ζούμε τη ζωή μας.

Η κεντρική ιδέα είναι πως η ζωή μας είναι απόλυτα φυσιολογική, αλλά εμείς δεν την ευχαριστιόμαστε γιατί τη συγκρίνουμε με τα ουτοπικά πρότυπα που η κουλτούρα της αυτοβοήθειας δημιουργεί.

Ο best selling συγγραφέας Δημήτρης Φλαμούρης PhD, ανατρέπει τους μύθους της αυτοβελτίωσης και προτείνει μια διαφορετική νοοτροπία ζωής, παρακινώντας τον αναγνώστη να κάνει ειρήνη με την πραγματική ανθρώπινη φύση.

Ο ήρωας του βιβλίου έχει μια μαγική οδηγό που τον ταξιδεύει σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους και έτσι μοιράζεται μαζί του με απλό και προσιτό τρόπο τις σημαντικότερες γνώσεις που χρειάζεται ώστε να ζει καλύτερα στην πράξη.

Ο ήρωας λαμβάνει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως:

«Τι να κάνω με το άγχος;»

«Τι να κάνω που δεν έχω αυτοπεποίθηση;» ή

«Πώς να διαχειριστώ τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα»

«Ποιο είναι το νόημα της ζωής;»

Συνδυάζοντας τις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης, της υπαρξιακής φιλοσοφίας, της νέας επιστήμης του άγχους, αλλά και της αρχαίας σοφίας, ο αναγνώστης ξεκινάει σε ένα ταξίδι προς το Νόημα της Ζωής.

Απο τις Εκδόσεις Ιβίσκος