Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο, αφιερωμένη στη 40χρονή πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού και ερμηνευτή, η οποία δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου εξαιτίας της βροχής, μεταφέρεται για τις 3 Αυγούστου, στις 21:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η ανακοίνωση

«Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου «40 χρόνια – Εφ’ όλης της ύλης» που αναβλήθηκε λόγω βροχής στις 9 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 3 Αυγούστου.

Οδηγίες και διευκρινίσεις για τους κάτοχους εισιτηρίων
Τα εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί ισχύουν κανονικά και για την νέα ημερομηνία 3 Αυγούστου. Σε περίπτωση αδυναμίας να παρευρεθείτε στην νέα ημερομηνία, παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων με έναν από τους παρακάτω τρόπους μέχρι και τη Δευτέρα 25/7/2022 προκειμένου να γίνει η επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων σας. Ακυρώσεις αγορασμένων εισιτηρίων δε θα πραγματοποιούνται μετά την ημερομηνία αυτή.

Τρόποι επικοινωνίας για την επιστροφή του αντιτίμου
Email στο [email protected], με subject «Επιστροφή Πορτοκάλογλου» και είτε τον κωδικό του εισιτηρίου είτε συνημμένα τα εισιτήρια

Τηλέφωνο στο 2103222720 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο 10.00-15.00

Στα Ταμεία Πεσμαζόγλου Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00 και Σάββατο 10.00-15.00

Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και επιθυμούν ακύρωση των εισιτηρίων τους, αυτή θα πραγματοποιείται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (ημέρες και ώρες λειτουργίας εδώ: https://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/). Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο μεταπωλητών, θα πρέπει να αποστείλουν στο [email protected] ΙΒΑΝ τράπεζας εσωτερικού».