Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η παράσταση “Αμύντας” – που ματαιώθηκε λόγωβροχής στις 26 Σεπτεμβρίου – θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ώρα 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Οι κάτοχοι των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων εισέρχονται κανονικά με τα εισιτήριά τους κατά την ημέρα της παράστασης, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στο: https://www.viva.gr/tickets/theater/wdeio-irwdou-attikou/amintas

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2017

ΑΜΥΝΤΑΣ του Γεωργίου Μόρμορη
σκηνοθεσία Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
αναβίωση σκηνοθεσίας Κατερίνα Ευαγγελάτου

Μια «ποιμενική κωμωδία» του 1745

για μια μοναδική παράσταση, στις 9 Οκτωβρίου 2017, στις 21:00,

στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/theater/wdeio-irwdou- attikou/amintas/
Στη μνήμη του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου θα παρουσιαστεί εκ νέου στις 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Ηρώδειο ο “ΑΜΥΝΤΑΣ”, η τελευταία παράσταση του αείμνηστου σκηνοθέτη, που έκανε πέρυσι πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών σε συμπαραγωγή με την εταιρεία “Λυκόφως” και έλαβε θερμή υποδοχή από το κοινό. Η Κατερίνα Ευαγγελάτου θα αναβιώσει τη μεγάλη του επιτυχία, προσφέροντας στους φίλους του Θεάτρου μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν και πάλι την τελευταία σκηνοθετική του δουλειά, ακριβώς όπως την παρέδωσε στο κοινό πέρυσι ο σπουδαίος σκηνοθέτης.

Ο Σπύρος Ευαγγελάτος με τον Αμύντα, την τελευταία σκηνοθεσία του, επιβεβαίωσε και επισφράγισε την ανεκτίμητη προσφορά του στην παρουσίαση άγνωστων ελληνικών κειμένων στη σκηνή με σύγχρονη, φρέσκια, μοναδική σκηνοθετική ματιά. Οδήγησε μια πλειάδα πρωταγωνιστών με κορυφαίους τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Φαίη Ξυλά, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Θανάση Κουρλαμπά και τον βαρύτονο Μάριο Σαραντίδη σε εξαίρετες ερμηνείες και δημιούργησε μια παράσταση εντυπωσιακών ρυθμών, καταιγιστικής αφήγησης, ευφάνταστων μεταμορφώσεων. Mια απολαυστική κωμωδία ύμνο στον Έρωτα.