Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα υποδυθεί τον ενήλικα πια Ντάνι στην ταινία «Δόκτωρ Ύπνος» (που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ κι αποτελεί σίκουελ της θρυλικης Λάμψης)  υπακούοντας στις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάικ Φλάναγκαν.
Σημειώστε πως το μυθιστόρημα «Δόκτωρ Ύπνος» (Doctor Sleep) κυκλοφόρησε το 2013 και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης «Λάμψης», του μπεστ σέλερ βιβλίου που σφράγισε τους εφιάλτες μας. Αποτέλεσε το 61ο(!) μυθιστόρημα του πολυγραφότατου Κινγκ, κέρδισε το βραβείο Bram Stoker καλύτερου μυθιστορήματος και την πρώτη θέση των πιο ευπώλητων στους New York Times εκείνη τη χρονιά.
Η ταινία και ακολουθεί τον μεσήλικα τώρα Ντάνι Τόρανς που  αναπτύσσει μία ιδιαίτερη σχέση με ένα πολύ ξεχωριστό δωδεκάχρονο κορίτσι. Στοιχειωμένος ακόμα από την εμπειρία του Ξενοδοχείου Overlook όταν ήταν παιδί, o Ντάνι θα αντιμετωπίσει ξανά τους δαίμονες που αποφεύγει εδώ και δεκαετίες. Χρησιμοποιώντας τη «λάμψη» θα αποφασίσει να προσφέρει ύστατη ανακούφιση στους ετοιμοθάνατους ενός οίκου ευγηρίας και θα γίνει ο «Δρ. Ύπνος».

Στις αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου 2020.

 

πηγή: tospirto.net