Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ στηρίζει και ακολουθεί το κίνημα Movember, δηλαδή το μήνα Νοέμβριο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην υγεία των ανδρών. Η πραγματοποίηση του απαραίτητου προληπτικού ελέγχου σε ετήσια βάση σίγουρα δημιουργεί ασφάλεια και την αίσθηση ελέγχου της υγείας μας, καθώς η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία!

Ο Μέντα 88 εξασφάλισε 10 δωρεάν πακέτα healthUp MEN για τους ακροατές του.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος και μπείτε στην κλήρωση που γίνεται κάθε Παρασκευή.

Μη ξεχασετε να συμπληρώσετε δίπλα στο όνομά σας, το πακέτο ελέγχου που σας ενδιαφέρει…

5 νικητές κερδίζουν απο ένα healthUp MEN ADVANCED..

5 νικητές κερδίζουν απο ένα ένα healthUp PROSTATE..

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ υπενθυμίζει ότι υπάρχουν εξετάσεις γένους αρσενικού και παραμένει κοντά σας προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλα τα πακέτα healthUp Μen:

healthUp MEN BASIC, στην προνομιακή τιμή των 30€: Βασικές αιματολογικές εξετάσεις και ιατρική αξιολόγηση. Συστήνεται για άνδρες έως 30 ετών.

healthUp MEN ADVANCED, στην προνομιακή τιμή των 55€: Αιματολογικός και απεικονιστικός έλεγχος και εξέταση από Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ και Παθολόγο. Συστήνεται για άνδρες 30 – 40 ετών.

healthUp MEN PLUS, στην προνομιακή τιμή των 140€: Πλήρης αιματολογικός και απεικονιστικός έλεγχος και εξέταση από Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Καρδιολόγο και Παθολόγο. Συστήνεται για άνδρες ηλικίας 40 ετών και άνω.

healthUp PROSTATE, στην προνομιακή τιμή των 44€: PSA, Free PSA, Υπερηχογράφημα προστάτη, Ουρολογική εξέταση. Συστήνεται για άνδρες ηλικίας 40 ετών και άνω.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πακέτα CheckUp healthUp. 

Το κίνημα Movember ξεκίνησε το 2003 με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα οργανικής και ψυχικής υγείας του ανδρικού πληθυσμού αποσκοπώντας στη μείωση των πρόωρων θανάτων παροτρύνοντας τους άνδρες να αφήνουν μουστάκι (Mo) κάθε Νοέμβριο ως υπενθύμιση της ανάγκης διενέργειας ιατρικού ελέγχου. Αυτό τον Movember, χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο της πρόληψης!