Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν οι Παριζιάνοι, αφού στις 18 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινία μέσα σε βάρκες στον Σηκουάνα.

 Μια υπέροχη πρωτοβουλία πήρε το Παρίσι, δημιουργώντας προσωρινές παραλίες κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, στο πάρκο La Villette, το τρίτο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης.

 Για να γιορτάσει το πρόσφατο άνοιγμα των κινηματογράφων στη Γαλλία μετά το κλείσιμο λόγω κοροναϊού, η αλυσίδα κινηματογράφων Mk2 συνεργάστηκε με γνωστή εταιρεία  παγωτών για τη δημιουργία του «Cinéma sur l’Eau» (Κινηματογράφος πάνω στο Νερό).
svg%3E

Το Παρίσι δημιούργησε προσωρινές παραλίες κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, στο πάρκο La Villette.

Πρόκειται για το πρώτο πλωτό σινεμά του Παρισιού, που προσφέρει μια μαγική κινηματογραφική εμπειρία στους κατοίκους του, για να απολαύσουν μια ταινία, κάτω από τα αστέρια του ουρανού.

svg%3E

«Le Grand Bain» του Gilles Lelouche.

Την ταινία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν 150 τυχεροί, από 38 βάρκες που θα επιπλέουν με κανόνες social distancing, στον Σηκουάνα. Κάθε βάρκα χωράει από 2 έως 6 άτομα και οι αρχές θα διασφαλίσουν πως τα άτομα που θα βρίσκονται σε κάθε βάρκα, θα είναι μέλη οικογένειας ή φίλοι. Όσοι δεν προλάβουν τις βάρκες, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προβολές από τα 150 παγκάκια και τις ξαπλώστρες που θα βρίσκονται στις όχθες του Σηκουάνα.

 Πηγή: www.monopoli.gr