Μετά την κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ του, τον Μάρτιο του 2019, με τίτλο «Shine a Light», ακολουθεί μια σειρά συναυλιών του «Shine a light World Tour» σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αθήνα επιλέχθηκε ως προορισμός από τον θρυλικό καλλιτέχνη, Bryan Adams, και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου του 2019 στις 20:30 αναμένεται να μαγέψει το Αθηναϊκό κοινό με την μοναδική του φωνή και ερμηνεία, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ.

 Λίγα λόγια για τον Bryan Adams

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης με 40 χρόνια καλλιτεχνική πορεία έγινε γνωστός με τις διαχρονικές επιτυχίες του «Straight from the heart», «Everything I do», «Summer of 69», «All for Love» κ.α. Πέραν της αδιαμφισβήτητης καλλιτεχνικής του διαδρομής, ο σπουδαίος δημιουργός έχει ασχοληθεί εκτενώς με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το προσφυγικό, την φροντίδα σεισμοπαθών και άλλων σημαντικών κοινωνικών θεμάτων. Ως φωτογράφος έχει παρουσιάσει έργα του σε περιοδικά μόδας, σε βιβλία και σε εκθέσεις.

Το καινούριο του Album

Το καινούργιο άλμπουμ του Bryan Adams, με τίτλο «Shine a Light», απαρτίζεται από 12 νέα τραγούδια με ρυθμούς rockpop και R&B. Το ντουέτο του με την Jennifer Lopez «That’s How Strong Our Love Is» αναμένεται να είναι ένα μελλοντικό all time classic.

 Πηγή: www.monopoli.gr